Autor: Meljo Musto, Melsum OÜ • 2. august 2023

Koolitaja: Nordica juhtimises tehtud vigu saanuks vältida

Lennufirma Nordica juhtkond on hoidnud avalikkust teadmises, et tegemist on igati eduka äriga, kuid tegelikkuses uputi omaenda juhtimisvigade lappimisse. Ainuüksi tarneahela juhtimise seisukohast on märgata mitmeid probleeme, mida lahendades saanuks ettevõtte kasumlikult tööle panna, kirjutab logistika- ja tarneahelakoolitaja Meljo Musto.
Foto: Nordica

Kaks aastat tagasi ei selgunud Terviseameti raportist, kes oli ikkagi süüdi külmlao põrandakütte kasutamises. Eesti lennufirma Estonian Airi järglase Nordica majandustegevuses paistab olevat peidus sama probleem, sest vaatamata omaniku ehk riigi investeeritud miljonitele, ei ole riigiettevõte senini edukat majandustegevust näidanud, ega uhkust tundma panevalt käitunud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077