Autor: Arno Sillat • 14. oktoober 2020

Arno Sillat: sportautode müük õitseb

AMTELi tegevjuht Arno Sillat.
Foto: Raul Mee
Koroona-aasta olnud automüügis raske, kuigi osa ettevõtteid on teinud ka üllatavaid rekordtulemusi, kirjutab Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liidu tegevjuht Arno Sillat.

Majanduslik ebakindlus toob alati kaasa surve automüügi sektorile. Auto on suur investeering ja minoorse tuleviku korral lükatakse uus soetus või vahetus parematesse aegadesse. Teiselt poolt on autondus ilmselt üks viimaseid, mis kriisides täiesti kinni jookseb – ilma mobiilsuseta jääb kaasaegne ühiskond ühel hetkel paraku seisma ning kriis eskaleerub millekski hullemaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077