Autor: Laimonas Noreika • 6. august 2020

Iduettevõtja: kulleriäri peab ka Eestis muutuma

Laimonas Noreika.
Foto: Erakogu
Eesti e-poodidel tuleb varasemast rohkem tähelepanu pöörata kauba kohaletoimetamisele ning ka Eestis peab muutuma kättesaadavaks mujal maailmas juba turustandardiks saanud taskukohane kiire uksest-ukseni kullerteenus, kirjutab idufirma Ziticity asutaja ja juht Laimonas Noreika.

Sarnaselt kevadele seisame taas silmitsi võimalusega, et distantsilt töötamine ja veebipõhine elukorraldus saavad reaalsuseks. Tihedas konkurentsis tegutsevatele e-kaupmeestele tähendab eriolukorra ajal plahvatuslikult kasvanud ja ilmselt peatselt veelgi hoogustuv e-ostlejate hulk vajadust uute eristuvate lahenduste järele. Võtmetähtsuse omandab kauba kohale viimise kiirus ja mugavus.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077