Annika Soom • 3 juuli 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Merendussektori maksukoormus kahaneb

Alates 1. juulist 2020 jõustusid mitmed seadusmuudatused, mis peaksid tugevdama Eesti konkurentsivõimet mere- ja laevandusriigina ning aitama kaasa kogu sektori arengule, kirjutab rahvusvahelise maksuõiguse ekspert, advokaadibüroo RASK vandeadvokaat Annika Soom.

Annika Soom.  Foto: Advokaadibüroo Rask

Lühidalt on tegemist merenduspaketiga. Lisaks laevade Eesti lipu all registreerimise lihtsustumisele jõustuvad ka mitmed maksusoodustused, mille eesmärgiks on motiveerida merendussektori ettevõtjaid oma äritegevust Eestiga siduma. Maksumuudatused puudutavad nii juriidilisi kui füüsilisi isikuid ehk nii merendussektori ettevõtjaid kui ka laevadel töötavaid meeskonnaliikmeid.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150