Autor: Einar Vallbaum • 24. märts 2020

Einar Vallbaum: heal ajal ei võeta kuuldagi, raskel oodatakse abi

Tundub, nagu elaksid riik ja ettevõtjad eri maailmades, mis raskel ajal eriti teravalt esile kerkib, kirjutab Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni president Einar Vallbaum.
Einar Vallbaum.
Foto: Raul Mee

Praegustes ülikeerulistes oludes oodatakse rahvusvahelistelt vedajatelt töö jätkamist, et tagada varustuskindlus ja kaupade liikumine. Riik on ju lubanud, et kaubad ei lõppe ning kauplused on varustatud kõikvõimaliku laia sortimendiga. Autojuhid peavad aga arvestama riskigruppi sattumisega, võimaliku viiruse saamisega, toitlustus- ja hügieeniprobleemidega ja piiridel oluliselt pikemate ootetundidega. Seejuures on veohinnad, mida makstakse tegelikele vedajatele ehk autot omavale firmale naeruväärselt väikesed.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077