Autor: Logistikauudised.ee • 10. juuli 2024

Väikelaevnikud on hakanud veesõidukeid varasemast eeskujulikumalt kohustusliku varustusega komplekteerima

Transpordiameti väikelaevade üksus tegi möödunud nädalavahetusel Tartus Emajõel pistelise kontrollreidi, mille tulemused näitasid, et väikelaevnikud on hakanud oma veesõidukeid varasemast eeskujulikumalt kohustusliku varustusega komplekteerima.
Väikelaevnikud on hakanud oma veesõidukeid varasemast eeskujulikumalt kohustusliku varustusega komplekteerima.
Foto: Pixabay

34 kontrollitud väikelaevast tuvastati puudusi 14 juhul. Peamisteks puudusteks olid mittevastavad või kontrollimata tulekustutid. Ühel juhul tuvastati, et väikelaevajuhi ainus päästevest oli amortiseerunud: vesti kinnitusklamber oli katki, tõmblukk enam ei toiminud ja oli täiesti kinni kiilunud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077