Autor: Jaan Martin Raik • 9. juuli 2024

Tallinna Sadama tegevusmahud poolaastaga stabiliseerusid

Tallinna Sadama teise kvartali ja pooleaasta tegevusmahtudes ei toimunud suurt muutust võrreldes varasema aastaga, avaldas börsifirma investoritele.
Tallinna Sadama juht Valdo Kalm avaldas, et Botnica prahipäevade arv kasvas märkimisväärselt.
Foto: Liis Treimann

Käesoleva aasta teises kvartalis läbisid Tallinna Sadama sadamaid 3,2 miljonit tonni kaupa ja 2,2 miljonit reisijat. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas reisijate arv 0,7% ja oli 16 000 reisijat enam, kaubamaht vähenes 0,6%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077