Autor: Logistikauudised.ee • 9. juuli 2024

Eesti Raudtee kutsub Tapa raudteejaama avatud uste päevale

Eesti Raudtee avab juba sel reedel, 12. juulil, Tapa raudteejaamas uue haldushoone ning kutsub avatud uste raames huvilisi tutvuma sealse veduridepooga ning päästetööde ja muu eritehnikaga. Kohal on ka Operation Lifesaver Estonia (OLE) ohutustelk, kus läbi põnevate mängude õpetatakse raudteeohutuse põhitõdesid.
Eesti Raudtee kutsub Tapa raudteejaama avatud uste päevale.
Foto: Raul Mee

“Tapa on muutunud raudtee seisukohalt taas üheks väga tähtsaks sõlmpunktiks, kus oleme viimaste aastate jooksul viinud läbi mitmeid olulisi ümberehitusi. Möödunud aasta suvel valmisid Tapal sorteerimispargi põhitööd, selle aasta suvel avame meie töötajate uhiuue administratiivhoone. Uude hoonesse kolivad kõik Tapal asuvad Eesti Raudtee teenistused ja ametid, näiteks teeamet, elektrivõrkude amet, telekomi ja turvangusüsteemide amet, liiklusteenistuse ja ohutusteenistuse (päästerongi tiimi) töötajad. Kõige selle uue rajamisel on olnud võtmesõnadeks keskkonnasõbralikkus ja kestlikkus,” ütles Eesti Raudtee juhatuse esimees Kaido Zimmermann.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077