Autor: Logistikauudised.ee • 9. juuli 2024

airBalticu eesti reisijate arv püstitas juunis rekordi

Baltikumi suurim lennufirma airBaltic jätkab rekordite purustamisega, lennutades käesoleva aasta juunis üle 83 000 eesti reisija, mis on märkimisväärne 11%-line kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.
airBalticu eesti reisijate arv püstitas juunis rekordi.

See saavutus tähistab airBalticu kõigi aegade suurimat reisijate arvu juunikuus Eestis. Sama kuu jooksul teostas lennufirma 765 lendu, mis tähendab 14% kasvu võrreldes eelmise aasta juuniga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077