Autor: Logistikauudised.ee • 9. juuli 2024

Rail Balticu järgmised rahastusotsused tuleb teha riigieelarve strateegias

Riigikogu majanduskomisjon sai eilsel istungil ülevaate Rail Balticu projekti hetkeseisust ning rõhutas, et lähemate aastate puuduva rahastuse osas tuleb otsused teha juba sügisel riigieelarve strateegiat koostades.
Rail Balticu Ülemiste ühisterminal.
Foto: Andras Kralla

Majanduskomisjoni esimees Jaak Aab märkis, et kuigi Eesti on võrreldes teiste Balti riikidega olnud tubli – ehitus käib kolmandikul trassist ja pool trassist on lepingutega kaetud –, siis on palju küsimärke, mis on ennekõike seotud Euroopa Liidu rahastusega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077