Autor: Logistikauudised.ee • 5. juuli 2024

Tartu linn kavandab esiuksest bussi sisenemise pilootprojekti

Tartu linn avalitsus alustab augustis kahekuulist pilootprojekti, mille ajal on õhtul kella 19st kuni hommikul kella 7ni kohustuslik siseneda linn aliinibussi ainult esiuksest ja väljuda tagumistest ustest.
Tartu linn kavandab esiuksest bussi sisenemise pilootprojekti.
Foto: Mana Kaasik

Tagumiste uste kaudu võivad ka õhtusel ajal siseneda bussi lapsevankriga ning abivahendeid (nt ratastool, rulaator) kasutavad reisijad, kes saavad sisenemissoovist anda märku keskmise ukse juures asuvast nupust nagu praegugi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077