Autor: Toomas Kelt • 8. juuli 2024

Suur Soome laevatehas on ohus, kuid Eesti ettevõtted sellest suurt kahju ei saa

Saksamaal ja Soomes Turus tegutsev Saksa Meyeri perele kuuluvad laevatehased on suurtes raskustes, kiirelt oleks ettevõttel vaja vähemalt 400 miljonit eurot lisaraha. Laevatehas annab Soomes tööd ligikaudu kümnele tuhandele inimesele.
Eesti Merendusklastri juhatuse liige Argo Sildvee.
Foto: Rene Lutterus

Soome ajakirjandus on Mayeri raskustest kirjutanud viimastel nädalatel üsna aktiivselt. Pole ka ime, sest lisaks töökohtadele annab laevatehas riigile suurt tulu – Helsinki Sanomat andmetel jääb iga ristluslaeva miljardi euro väärtuse kohta Soome umbes 600 miljonit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077