Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuli 2024

Taristuehitajad uuele valitsusele: teedevõrk vajab strateegilisi otsuseid

Eesti Taristuehituse Liit saatis koalitsiooniläbirääkimistele omapoolsed ettepanekud, milles rõhutatakse taristu arendamisel pika plaani, stabiilse rahastuse ning sotsiaalmajandusliku mõjuanalüüsi koostamise vajadust.
Teedevõrk vajab strateegilisi otsuseid.
Foto: Liis Treimann

Taristuehituse Liidu tegevjuhi Tarmo Trei sõnul on taristu arendamises puudu küll investeeringutest, kuid vähemalt sama palju on vaja pikka strateegilist vaadet. „Taristuehituses on vaja riigipoolset visiooni, mis päästaks Eesti Euroopa ääremaa staatusest, kindlustaks meie julgeolekut ja muudaks meid majanduslikult tugevamaks,“ ütles Trei.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077