Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuli 2024

Juuni oli Tallinna lennujaamas kõigi aegade tihedaima liiklusega kuu

Juunis läbis Tallinna lennujaama ligi 329 000 reisijat ehk keskmiselt ligi 11 000 reisijat päevas, mis teeb juunist läbi aegade tihedaima liiklusega kuu.
Reisijad Tallinna lennujaamas.
Foto: Cärol-Liis Metsla

Aastatagusega võrreldes kasvas reisijate arv 21% ning 2019. aasta sama perioodiga võrreldes oli reisijaid 3,5% rohkem. Kasvu peamised põhjused olid lisandunud lennuvõimalused – uud liinid ja lisalennud tõid juurde 23% enam istekohti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077