Autor: Martin Johannes Teder • 2. juuli 2024

Olerex plaanib tanklavõrku laiendada

Kütusemüüja Olerexi käive eelmisel aastal langes, kuid puhaskasum veidi paranes.
Olerexi üks omanikke Antti Moppel.
Foto: Raul Mee

Antti Moppelile ja Andres Linnasele kuuluva kütusefirma käive oli mullu 559 miljonit eurot ning puhaskasum pea 6,4 miljonit eurot. Aasta varem oli käive pea 638 miljonit eurot ning puhaskasum ligi 6 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077