Autor: Logistikauudised.ee • 2. juuli 2024

Neli enamlevinud pettust kasutatud autode turul

Nii Eesti kui ka välismaa autoportaalides ja müügiplatsidel üritavad ebaausad kauplejad müüa kahtlase tausta või varjatud puudustega sõidukeid. Eesti suurima kasutatud autode müüja Longo grupi müügidirektor Rainer Uukkivi toob välja neli peamist petuskeemi ning annab soovitusi nende tuvastamiseks.
Longo grupi müügidirektor Rainer Uukkivi.
Foto: Vallo Kruuser

Kasutatud autosid importiv Longo grupp on kogu tegutsemisaja jooksul tegelenud sellega, et kaitsta kliente ja ennast turupettuste eest ning on töötanud välja toimiva lahenduse nende vältimiseks. „Enim levinud pettused on mahakantud autode taaselustamine, varjatud vigade varjamine, sõidukite ajaloo aruannete võltsimine ja läbisõidumõõdiku tagasikerimine,“ selgitas Uukkivi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077