Autor: Logistikauudised.ee • 17. juuni 2024

Omniva pakiautomaadist saab nüüd saata pakke üle kogu maailma

Omniva uuendas oma teenuste valikut ning nüüd on võimalik saata pakke pakiautomaatidest üle maailma. Teenus on kättesaadav nii era- kui äriklientidele ning toimib kõikides Balti riikides. Pakke saab saata 237 riiki.
Foto: Liis Treimann

Omniva äriarenduse juhi Mari-Liis Küppari sõnul on uus teenus mõeldud nii era- kui ka äriklientidele. “Varem said erakliendid oma pakid, mis liikusid Baltikumist kaugemale, ainult postkontorist teele panna või siis kasutada kallimat kullerteenust. Nüüd on sama võimalus ka pakiautomaadis, kust eelnevalt Omniva iseteeninduskeskkonnas vormistatud pakk võib liikuda üle maailma, enam kui 200 riiki.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077