Autor: Logistikauudised.ee • 10. juuni 2024

Reisirongides vähenevad soodustused

Alates 1. juulist lõpeb Elroni rongides ühistranspordi kaardi alusel sõjapõgenikele seni kehtinud tasuta sõiduõigus ja pilet tuleb soetada vastavalt kehtivale hinnakirjale. Samuti vähenevad üksikpileti veebist ja piletimasinast ostmisele kehtivad soodustused.
Elron vähendab soodustusi.
Foto: Andres Haabu

„Sõjapõgenike tasuta sõiduõigus kehtib edaspidi Elroni rongides olenevalt inimese Eestisse saabumisest 2–4 päeva piiripunktis väljastatud käepaela alusel juhul, kui tal puudub ise võimalus piletit osta,“ ütles Elroni äriarendusjuht Pille Kauber. „Eestisse jäänud sõjapõgenikud käivad reeglina tööl ja ühistranspordi kaardi alusel pole tasuta sõiduõiguse pakkumine enam asjakohane. Edaspidi on soodustused kõikidele reisijatele ühetaolised.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077