Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuni 2024

Bigbank: autoostuga läks nüüd paljudel väga kiireks

Huvi fikseeritud intressiga autolaenu vastu tõusis mais tuntavalt - lisaks hooajalisusele on selgelt tuntav põhjus neljapäeval riigikogus teise lugemise läbinud seaduse eelnõu, millega tahetakse maksustada ka esmane auto omanikuvahetus, kommenteeris autoturu trende Bigbank Eesti juht Jonna Pechter.
Bigbank Eesti juht Jonna Pechter
Foto: Andras Kralla

Pechteri sõnul kasutatakse autolaenu väga palju just kasutatud autode puhul, mis oma esimest omanikku 4-5 aastat tublilt juba teeninud on.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077