Autor: Logistikauudised.ee • 6. juuni 2024

Ohuolukordade arv raudteedel kasvab

Viimasel kolmel aastal on toimunud kõige rohkem ohuolukordi Harjumaa raudteeülekäikudel, selgub Elroni ohutusstatistikast.
Kõige rohkem ohuolukordi on Harjumaa raudteeülekäikudel.
Foto: Raul Mee

„Ülekäigukohtadel on aastatel 2021–2023 toimunud kokku 82 ohuolukorda ehk napikat, kus jalakäijat lahutas kokkupõrkest reisirongiga vaid kuni paar sekundit,“ ütles Elroni ohutusjuht Natali Aosaar. „Suurem osa ohuolukordadest on leidnud aset Keila, Nõmme, Tondi, Hiiu, Laagri ning Kehra ja Tapa ülekäigukohal. Õnnetusjuhtumeid on ülekäigukohtadel viimase kolme aasta jooksul toimunud seitse.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077