Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuni 2024

Tallinna ringtee on kaetud muutuva teabega liiklusmärkidega

Täna, 4. juunil alustasid tööd Tallinna ringtee Väo–Jüri ja Luige–Kanama lõikudel muutuva teabega liiklusmärgid, mis hakkavad juhte teavitama teeoludest. Nüüd on kogu Tallinna ringtee neljarajaline maantee kaetud elektrooniliste liiklusmärkidega.
Muutuva teabega sildid.
Foto: Transpordiamet

Kokku on paigaldatud 18 suurt infotablood, 40 kiirusmärki, 13 hoiatusmärki ja 30 kiirus- ja hoiatusmärgi kombinatsiooni. Maantee on jaotatud neljaks erinevaks liiklusjuhitavaks lõiguks, mis saavad kesksest liiklusjuhtimissüsteemist sisendandmeid neljalt erinevalt teeilmajaamalt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077