Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuni 2024

Suursaartele veeti mais rekordarv reisijaid ja sõidukeid

Kui eelmisel aastal näitasid TS Laevade suvised sõitjate numbrid kasvutrendi, mis lubas ennustada trendi jätkumist ka sel suveperioodil juunist augustini, siis juba selle aasta maikuu tõi kasvuüllatuse. 2024. aasta mais teenindasid TS Laevad Väinamere kahel liinil kokku 209 412 reisijat ja 105 542 sõidukit.
Parvlaevale sõit Virtsu sadamas
Foto: Andras Kralla

„Nii mai reisijate kui ka sõidukite number on nii Saaremaa kui ka Hiiumaa liinil TS Laevade tegevusajaloo maikuu parim tulemus. Senine maikuu reisijate rekord, 199 587 reisijat, pärineb 2019. aastast ning sõidukite arvu rekord, 99 998 sõidukit, möödunud aastast,“ võtab maikuu numbrid kokku TS Laevade teenindus- ja kommertsvaldkonna juht ja juhatuse liige Katrin Aron.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077