Autor: Logistikauudised.ee • 30. mai 2024

Tallink toob suveks Tallinna–Stockholmi liinile Victoria I

Alates homsest, reedest, 31. maist, opereerib Tallink Silja Line ettevõtte Tallinna–Stockholmi laevaliini kahe laevaga: Baltic Queeni kõrvale asub reisiparvlaev Victoria I, mis suurendab reisimisvõimalusi suvisel turismi kõrghooajal.
Victoria I
Foto: Tallink

Victoria I alustab liiklemist ettevõtte Tallinna–Stockholmi liinil homsest, 31. maist 2024, graafikukohase väljumisega Tallinnast kell 18.00.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077