Autor: Logistikauudised.ee • 29. mai 2024

Esimene uus PESA tramm alustab testkilomeetrite läbimist

Esimene uus PESA tramm saabus ööl vastu kolmapäeva Tallinna ning alustab lähiajal testkilomeetrite läbimist. Ette nähtud tuhande testkilomeetri käigus hinnatakse trammide tehnilist seisukorda, sõiduomadusi ning nende sobivust Tallinna trammiteedele.
Uus tramm on jõudnud Tallinna.
Foto: Mark Kitajev

Plaani kohaselt hakkavad uued trammid teenindama esmajärjekorras uut Vanasadama liini, mis peaks valmima suve lõpuks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077