Autor: Logistikauudised.ee • 29. mai 2024

Emajõel lonkab turvareeglitest kinnipidamine

Transpordiameti väikelaevade üksus tegi eelmisel reedel Tartus Emajõel pistelise kontrollreidi. 13 kontrollitud väikelaevast oli puudusi koguni üheksal. Suuremaks probleemiks oli puudulik varustus.
Emajõgi Tartus
Foto: Airika Harrik/ERR/Scanpix

„Väiksemaid eksimusi kohustusliku varustuse osas oli kahjuks üsna palju. Läbiv probleem oli tulekustuti iga-aastase kontrollitähtaja ületamine või tulekustuti puudumine. Ühel juhul alustati ka väärteomenetlus, sest väikelaeva pardal viibis lubatust rohkem inimesi, samuti ei jagunud selles veesõidukis kõikidele sõitjatele päästeveste,“ märkis transpordiameti väikelaevade üksuse juhataja Rait Prits.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077