Autor: Logistikauudised.ee • 28. mai 2024

Paldiskist lemmikloomadega Rootsi reisijatele pakutakse luksuskajuteid

Meretranspordi- ja logistikaettevõte DFDS võimaldab edaspidi lemmikloomadega Rootsi sõitvatel reisijatel veeta öö kõikide mugavustega luksuskajutis.
Kajut, kuhu saab kaasa võtta ka lemmiklooma.
Foto: DFDS

DFDS Eesti turundusjuhi Kristiina Laaniste sõnul on Paldiski–Kapellskäri liinil sõitva Sirena Seaways premium-klassi Commodore kajutid külastajate seas väga populaarsed. Nüüd on nendes hotellitoasarnastes kajutites võimalik ka lemmikloomaga reisida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077