Autor: Logistikauudised.ee • 29. aprill 2024

Finnair peatab kuuks ajaks lennud Tartusse

Finnair peatab 29. aprillist kuni 31. maini oma igapäevased lennud Tartusse, et Tartu lennujaamas saaks kasutusele võtta alternatiivse lähenemislahenduse, mis ei vaja GPS-signaali.
Finnairi lennukid hakkavad Tartusse lendama siis, kui GPSi kõrval saab kasutada ka muid lahendusi.
Foto: Mikko Pylkko

Eelmisel nädalal pidid kaks Finnairi lendu pöörduma tagasi Helsingisse, GPS-häired takistasid Tartusse lähenemist, kuna lennujaamas kasutatakse ainult GPS-signaalil põhinevaid lähenemismeetodeid. GPS-häired võivad takistada õhusõiduki lähenemist ja maandumist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077