Autor: Logistikauudised.ee • 5. aprill 2024

Tallinna Sadam alustas koostööd maailma ühe suurima laevandusettevõttega

Tallinna Sadam allkirjastas täna, 5.aprillil vastastikuse mõistmise memorandumi maailma suurima sõltumatu fiider-konteinervedaja X-Press Feedersiga, et edendada keskkonnasõbralikku laevandust.
Memorandumi sõlmimine sadamate ja laevafirma vahel.
Foto: Tallinna Sadam

Märgilise tähtsusega kokkulepe tähistab kohustust kiirendada roheliste laevanduskoridoride rajamist ja laiemalt merendussektori CO2 heitmete vähendamist Skandinaavias ja Läänemerel. Lisaks Tallinna Sadamale kuuluvad memorandumisse Antwerpeni, Helsingi, Kotka, Riia ja Klaipeda sadamad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077