Autor: Logistikauudised.ee • 26. märts 2024

Remonttööd Tapa ja Tartu vahel toovad muudatused rongide sõiduplaani

2.–25. aprillini toimuvad Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul remonttööd, mis toovad kaasa muudatused sõiduplaanidesse. Aprilli teisipäevadel, kolmapäevadel ja neljapäevadel teenindatakse reisijaid Tapa ja Kiltsi jaama vahel asendusbussiga.
Kes tahab aprillis rongiga Tallinnast Tartusse sõita, peab arvestama, et mõnel päeval tuleb osa teest bussiga läbida.
Foto: Raul_Mee

“Tallinnast Tartu, Koidula ja Valga suunas reisijate jaoks muutub sõit Tapa–Tartu-vahelisel raudteel toimuvate remonttööde tõttu teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti pikemaks. Muutuvad ka rongide väljumis- ja saabumisajad, palume kindlasti igapäevastel sõitjatel sõiduplaan üle kontrollida,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. „Remonttööd kestavad Tapa–Tartu vahel aasta lõpuni. Kui tööd tehtud, saavad ka uued Škoda rongid tulla liinile ja saame vähendada Tartu–Tallinna-vahelise sõidu kestust.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077