Autor: Logistikauudised.ee • 19. märts 2024

Olerexi tanklakett avas restorani ja hotelliga keskuse

Tallinna piiril asuva Väo Keskuse avamisega laiendas Olerex esimese tanklaketina Eestis tegevust restorani- ja majutusärisse, avades 22 toaga ärihotelli ja 130kohalise restorani.
Olerexi rajatud keskus Väos.
Foto: Vallo Kruuser

Tallinna ringteel Väo liiklussõlmes asuva 2000 ruutmeetril laiuva keskuse eesmärk on tulla vastu turu kasvavale nõudmisele pakkuda kõrgkvaliteetseid teenuseid äriettevõtetele, nende väliskülalistele ja -töötajatele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077