Autor: Logistikauudised.ee • 7. märts 2024

Veebruaris kasvas Tallinna lennujaama reisijate arv 5,6%

Veebruaris läbis Tallinna lennujaama üle 200 000 reisija, mis on aastatagusega võrreldes 5,6% rohkem. Reisijate arvu kasv on seotud peamiselt istekohtade arvu ehk lennufirmade pakkumise kasvu ning sihtkohtade arvu kasvuga.
Tallinna lennujaam
Foto: Jarek Jõepera

Veebruaris sai Tallinnast regulaarlendudega lennata 32 sihtkohta. Pärast lühikest talvist pausi alustas Aegean Airlines otselende Ateenasse ja SunExpress Antalyasse. SAS taastas ühendused Kopenhaagenisse ja Oslosse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077