Autor: Logistikauudised.ee • 6. märts 2024

Nordica tõrjub Marabu süüdistusi

Lennundusfirma Nordic Aviation Group saatis teate, et soovib ümber lükata eile õhtul Marabu poolt Eesti meedias avaldatud info ettevõtte varade arestimise kohta.
Marabu ei olnud rahul Xfly osutatud teenustega.
Foto: Liis Treimann

ERR kirjutas eile, et Nordica erastamine võib jääda venima, sest lennundusettevõte Marabu seadis kohtumäärusega Nordica aktsiatele keelumärke, millega firma vara on arestitud. Marabu rahaline nõue Nordica vastu on 9,5 miljonit eurot. Nordica ja selle tütarettevõte Xfly pidid koostöölepingu järgi osutama Marabule teenuseid, kuid olevat seda teinud puudulikult.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077