Autor: Logistikauudised.ee • 28. veebruar 2024

Veho tõmbab oma esindusi koomale ning lõpetab Citroëni esindamise

Mercedes-Benz müügi- ja teenindusettevõte Veho AS koondab lähiaastatel oma esinduste võrgu Tallinna, Tartusse ja Pärnusse, tõhustades müügi- ja hooldusteenuste osutamist Eesti turul ning tugevdades kommertssõidukite ärisuunda.
Veho ASi juht Keijo Kaasik.
Foto: Veho

„Oleme teinud strateegilise ärilise otsuse võtta lähiaastatel kommertssõidukite ärisuund tugevama fookuse alla ja tugevdada seeläbi oma turupositsiooni, lüües lahku sõiduautode ja tarbesõidukite harud. See võimaldab tagada nii era- kui äriklientidele parema teeninduse ning sedapuhku laienevad ka meie esinduste võimalused,“ kommenteeris Veho ASi juht Keijo Kaasik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077