Autor: Logistikauudised.ee • 26. veebruar 2024

Jätkuvad Vanasadama trammitee ja Tondi ristmiku ehitustööd

Tallinnas jätkuvad Vanasadama trammitee ehitustööd 4. märtsil ja Tondi raudteeülesõidul 15. märtsil, mis toob kaasa liikluse ja ühistranspordi liinide ümberkorraldusi.
Trammitee ehitustöö on toonud kaasa ka ümberkorraldusi liikluses.
Foto: Andras Kralla

“Kevade saabudes jätkame taas aktiivsemate ehitustöödega, mis toob kaasa ajutise liikluskorralduse,” ütles Tallinna abilinnapea Vladimir Svet. “Siiski on hea meel tõdeda, et liigume graafikus ning loodame trammiliikluse uuel liinil käivituda juba tänavu sügisel.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077