Autor: Nikolai Andrejev • 23. veebruar 2024

Eesti ettevõte teenis Argentinas miljoneid Ameerika reisijaid vedades

RhomTripi omanikud, keskel Matias Alvarez Capitaine, kelle pärast ettevõte Narva jõudis.
Foto: Erakogu
Narvas on registreeritud ettevõte, millel on sadu ärikliente USAst ja Kanadast ning mille töötajad on organiseerinud transpordi lennujaamadest olümpiamängudele ning jalgpalli ja ragbi maailmameistrivõistlustele.

Narva pole RhomTrip muidugi registreeritud selle Narva väikese lennujaama pärast. Sellesse linna kolis argentiinlane Matias Alvarez Capitaine pärast Brexitit koos abikaasa Jelenaga, kes oli Narvast pärit. Selgus, et just siit oli mugavam ettevõtte asju ajada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077