Autor: Logistikauudised.ee • 6. veebruar 2024

Tallinna lennujaama reisijate arv läheneb koroonaeelsele tasemele

Jaanuaris teenindas Tallinna lennujaam ligi 210 000 reisijat, mis on läbi aegade paremuselt teine jaanuarikuu tulemus, jäädes vaid mõne tuhande reisijaga alla koroonaeelsele 2020. aasta jaanuarile. Võrreldes aastatagusega kasvas reisijate arv 7,3%. Kasv tulenes pea kõikide lennufirmade pakutavate istekohtade arvu suurenemisest.
Tallinna lennujaam.
Foto: Tauri Liiv

Kõige rohkem lisasid istekohti müüki airBaltic, Lufthansa, Turkish Airlines ja SAS. Suurima reisijate arvuga lennuettevõtja Tallinnas oli jaanuaris airBaltic, teenindades 27% kõigist reisijatest. Ryanairiga lendas 18% reisijatest ning Lufthansa ja Finnairiga 11% reisijatest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077