Autor: Logistikauudised.ee • 22. jaanuar 2024

airBalticu reisijate arv kasvas mullu 36 protsenti

Möödunud aastal on airBaltic lennutanud ligi 4,5 miljonit reisijat, mis on 36% rohkem kui aastal 2022. Viimase 12 kuu jooksul on lennufirma teostanud üle 44 000 lendu, mis on 18% rohkem võrreldes aastataguse numbriga.
Foto: airBaltic

Lennufirma populaarseimateks sihtkohtadeks kujunesid Amsterdam, Barcelona, Dubai, London, Pariis, Tallinn, Tampere, Tenerife, Viin ja Vilnius.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077