Autor: Logistikauudised.ee • 18. jaanuar 2024

Eckerö Line'i reisijate arv ületas 2 miljoni piiri

2023. aastal ületas Eckerö Line esimest korda 2 miljoni reisija verstaposti, teatab laevandusettevõte.
Foto: Liis Treimann

Eckerö Line'i kaubaveoäri kasvas ettevõtte teatel samuti jõudsalt, nagu ka Eckerö Line'i turuosa Tallinna ja Helsingi vahelisel kaubaveo koguturul. Kaubaveoäri positiivsele arengule andis hoogu MS Finbo uuenenud sõidugraafik.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077