Autor: Logistikauudised.ee • 8. jaanuar 2024

Tallinn jätkab ühistranspordi liinivõrgu uuendamist

Tallinna linn kavandab tänavu mitmeid uuendusi ühistranspordi liinivõrgus, mille eesmärk on luua mugavamad ühendused erinevate linnaosade vahel ning pakkuda rohkem võimalusi mugavamaks ümberistumiseks. Muudatused on plaanis ellu viia aasta teises pooles.
Eelmisel aastal tekkis palju segadust, kui linn tahtis muuta bussi nr 5 marsruuti.
Foto: Kadri Toomsalu

Tallinna abilinnapea Vladimir Sveti sõnul jätkab Tallinna transpordiamet 2024. aastal liinivõrgu kaasajastamisega ning aasta teises pooles saab linn mitu uut bussiliini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077