Autor: Logistikauudised.ee • 7. detsember 2023

Elmo juhtis Tallinnas sõitvat autot Vilniusest

Kaugjuhtimise tehnoloogia arendaja Elmo, teatab esimest korda kaugjuhiti autot riikidevaheliselt ja lumistel teedel - Leedu pealinnast Vilniusest kaugjuhiti Eestis Tallinnas sõitvat autot. Üle poole tunni kestnud sõidu ajal ei esinenud ettevõtte teatel ühtegi sidekatkestust ega tehnoloogia tagasilööki.
Elmo kaugjuhtimine Vilniuses.
Foto: Elmo

„Riikidevahelist kaugjuhtimist on paljud meie potentsiaalsed kliendid küsinud ja rõõmustav näha, et meie tehnoloogia töötab laitmatult ning tehnoloogia poolelt toimis meie süsteem 600 km kaugusel sama viite (latency, delay) ja kvaliteediga, kui oleme seda teinud seni samas linnas olles,“ edastas pressiteates Elmo asutaja ja tegevjuht Enn Laansoo, Jr.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077