Autor: Logistikauudised.ee • 1. detsember 2023

Lux Express avas otseliini Varssavisse

Tänasest, 1. detsembrist väljub Tallinnast iga päev Lux Expressi uus otseliin Varssavisse, mis on bussireisijate jaoks üks olulisem sõlmpunkt Euroopas. Buss viib Poola pealinna 18 tunniga, piletihinnad algavad 29 eurost.
Lux Expressi bussiga nüüd otse sõita Poola pealinna.
Foto: LIIS TREIMANN

Lux Expressi rahvusvaheliste liinide uus ja pikim reis Varssavi väljub Tallinnast iga päev kell 12.30. Buss teeb vahepeatuse Pärnus, Riias ning Vilniuses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077