Autor: Andre Anni • 15. november 2023

airBaltic vähendas rekordilise suve toel kahjumit

Lennufirma airBaltic on lennundusmaastikul tugevalt kanda kinnitanud, näidates rekordilisi tulemusi esimese üheksa kuu jooksul.
Baltikumi suurima lennufirma airBalticu juhatuse esimees ja president Martin Gauss esitles firma käesoleva aasta kolme esimese kvartali finantstulemusi.
Foto: Alexander Welscher

Jätkuna rekordilistele esimese poole aasta tulemustele näitab airBaltic endiselt tugevaid tegevusnäitajaid jaanuarist septembrini kogumüügituluga 510,6 miljoni euro ulatuses, mis on 41% rohkem võrrelduna eelmise aasta sama perioodiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077