Autor: Logistikauudised.ee • 13. november 2023

airBaltic esitas uute Airbusi lennukite tellimuse

Täna, 13. novembril tetasid Dubai lennundusnäitusel lennufirma airBaltic ja lennukitootja Airbus kokkuleppest 30 Airbus A220-300 lennuki soetamiseks, mis täiendab lennufirma õigust osta tulevikus veel 20 sama tüüpi lennukit.
Foto: airBaltic

Tänu uuele tellimusele plaanib airBaltic juhtida sajast Airbus A220-300 koosnevat lennukiparki juba 2030. aastaks, mis teeb lennufirmast suurima A220 kasutaja kogu Euroopas ning tähendab jätkamist maailma suurima A220-300 lennukipargi operaatorina.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077