Autor: Tõnu Tramm • 10. november 2023

Kreeni vajunud praamlaev Amalie jõudis reedel Lätti, kõik lõppes õnnelikult

Neljapäeva õhtul kella 20 paiku teatati, et Ruhnust Kihnu teel olnud praamlaev Amalie oli vajunud kreeni ja laeva reisijad võivad olla ohus. PPA käivitas päästeoperatsiooni ja evakueeris seitse reisijat pardalt. Neli resijat koos kahe meeskonnaliikmega võtsid kursi Läti ranniku suunas, kuhu jõuti turvaliselt reede õhtuks.
Amalie sõitis lõpuks Ruhnu asemel Lätti.
Foto: Marine Traffic

Päästetöödesse kaasati koheselt PPA lennusalga kopter ning vabatahtlikud ja kutselised merepäästjad Kuressaare, Pärnu ja Ruhnu üksustest ja mereväelaev Valve. Praamlaev pööras pärast kreeni vajumist tagasi Ruhnu poole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077