Autor: Tõnu Tramm • 6. november 2023

Galerii: Ostujuhtimise aastakonverents 2023

Läinud nädalal toimus järjekordne Ostujuhtimise aastakonverents, mis kandios alapealkirja "Koosolek." Ajaloo suurima külastajate arvuga konverentsi fookuses oli laovarude juhtimine ja tarnijasuhete arendamine erinevate ettevõtete kogemuste põhjal.
Läinud nädalal toimunud "Koosolekul" osales ligi 160 nimest.
Foto: Marko Mummm

Tänavusel konverentsil oli saalis ligi 160 osalejat, mis on kõigi aegade rekord. Konverentsi avas "Osakonnajuhtide koosolek," mille käigus said saalis viibijad ülevaate sellest, mida arvavad praegusest olukorrast nii finantsjuht, müügijuht kui ka tootmisjuht.

Samuti otsiti konverentsil vastuseid küsimustele, kui suureks jõudsid viimaste aastatega kerkida varud ja kas just-in-case-ostustrateegia võib lõplikult unustada? Arutleti, kuidas juhtida tarnijasuhteid ebakindlal ajal ja kuidas liikuda tarnijasuhetes küpsuse poole. Samuti räägiti ostu- ja hankejuhtimise arengulugudest ning vaadati otsa prognoosidele ja majandusolukorrale.

Konverentsi modereeris ostujuhtimise ekspert ja Äripäeva Akadeemia koolitaja Katrin Riisalu.

Vaata pildigaleriid konverentsist:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077