Autor: Andre Anni • 3. oktoober 2023

Kuu lõikes Tallinki reisijate arv kasvas, kvartalis aga kahanes

Tallink vedas septembris 401 520 reisijat, mis on 2,3% rohkem võrreldes eelmise aasta septembriga. Ent kolmandas kvartalis reisiti 6,2% vähem kui eelmise aasta samal perioodil. Kaubaveoühikute maht kahanes septembris aga koguni 24,4% võrra.
Reisimine kahanes enim Soome ja Rootsi vahel.
Foto: Liis Treimann

Kolmandas kvartalis (juulist septembrini) vedas Tallink kokku 1 775 821 reisijat, mida on 117 782 reisijat vähem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Maht vähenes peamiselt laevade prahtimisest, sh Silja Europa ja Galaxy I, mis vedasid eelmise aasta kolmandas kvartalis kokku ligikaudu 200 000 reisijat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077