Autor: Logistikauudised.ee • 15. september 2023

Selgus Nordica erikontrolli hanke võitja

Nordica erikontrolli hankele laekus kaks pakkumust, võitjaks osutusid ühispakkumusega Ernst & Young Baltic AS ja Adokaadibüroo FORT OÜ. Hanke maksumus on 166 000 eurot, millele lisandub käibemaks.
Nordica tõi oodatud kasumi asemel hoopis kahjumit.
Foto: Nordica

Kliimaminister Kristen Michal andis juuli lõpus Nordic Aviation Groupi nõukogule ülesande viia ettevõttes läbi erikontroll. „Erikontrolli käigus tuleb hinnata ettevõtte tegevust 2020. aasta algusest kuni 2023. aasta juuli lõpuni. Eesmärk on saada teada, mis on kujunenud negatiivse majandusseisu põhjused,” selgitas Kliimaministeeriumi liikuvuse asekantsler ja Nordica nõukogu liige Sander Salmu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077