Autor: Logistikauudised.ee • 14. september 2023

Taristuehitajad: uus riigieelarve otsustab teedeehitussektori tuleviku

Eesti Taristuehituse Liit saatis täna peaministrile ja valitsusele pöördumise, milles juhib tähelepanu teedevõrgu alarahastuse kriitilisele seisule ning teeb ettepaneku viia teehoiu rahastamise tase kohe vähemalt 250 miljonile eurole aastas.
Eesti Taristuehituse Liidu juhatuse esimees Indrek Pappel.
Foto: Teeli Remmelg

Taristuehituse liidu juhatuse esimehe Indrek Pappeli sõnul on liit alates 2022. aasta algusest korduvalt pöördunud valitsuse, riigikogu ja vastavate ametkondade poole, et juhtida tähelepanu teedevõrgu alarahastamisele ning selle ulatuslikule mõjule nii Eesti inimestele kui ka riigi enda heaolule tervikuna.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077