Autor: Logistikauudised.ee • 8. september 2023

Augustis jätkus tõus Eesti uute sõiduautode turul

Eestis kerkis uute sõiduautode müük ka augustis plusspoolele, ehkki veidi tagasihoidlikumalt kui eelmistel kuudel, teatab AMTEL.
Toyota oli taas müüduim automark.
Foto: Liis Treimann

Augustis müüdi Eestis 1768 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta augustikuu müüginumbri 2,3%. Kokku on kaheksa kuuga Eesti automüüjad andnud klientidele üle 15 721 uut sõiduautot ehk 9,4% enam kui möödunud aasta sama perioodi jooksul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077