Autor: Logistikauudised.ee • 7. august 2023

Uute hübriidautode osakaal on kerkinud ligi 40 protsendini

Eestis esimesel poolaastal tempokalt tõusnud uute sõiduautode turul jätkus sarnane trend ka juulis, teatas AMTEL.
Müüduim automark on endiselt Toyota.
Foto: Andras Kralla

Uusi sõiduautosid müüdi juulis 1822 ehk 16,1% rohkem kui möödunud aasta juulikuus. Seitsme kuuga on Eesti automüüjad andnud klientidele üle kokku 13 953 uut sõiduautot, mis ületab eelmise aasta sama perioodi tulemuse 10,4 protsendiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077